inchiriere-birou

Inchiriere containere birou

Inchiriere containere birou

Oferta inchiriere containere birou

Inchiriere containere birou pentru organizari de santier sau pentru aplicatii diverse pentru companii si persone fizice, asiguram spatiile necesare din containere pentru orice solicitare, tratam cu seriozitate si oferim solutii pentru orice cerere indiferent de complexiatatea acesteia sau de volumul de containere pentru inchiriere contractat.

Inchiriere containere birou standard sau inchiriere containere birou speciale dotate cu grup sanitar sau cu latime de 3,000 metri, putem asigura inchiriere containere birou modulare pentru organizari de cladiri din containere, putem asigura inchirierea de containere care pot fi suprapuse pentru a obtine spatii pe unu sau mai multe nivele.

Containerele birou aflate in flota de inchiriere sunt containere noi sau containere reconditionate, au o structura solida si o izolatie apta sa asigure confortul termic indiferent de anotimp, solutia inchirierii de containere ofera avantajul mobilitatii acestuia si un timp relativ scurt de livrare.

Modulele birou sunt folosite in diverse aplicatii cum ar fi : spatii de birouri suplimentare in hale de productie sau depozitare, birouri in parcuri auto, parcuri fotovoltaice, santiere civile sau industriale, constructii case, show-room, locuinte temporare, locuinte sociale si alte multe aplicatii.

Containerele birou aflate la inchiriere syunt transportate de firma noastra cu camioanele proprii sau prin parteneriate cu companii de

birou-inchiriere

birou-inchiriere

transport, in general asiguram manipularea containerelor inchiriate la destinatie, societatea noastra asigura suport tehnic pe toata perioada derularii contractului si vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii viabile pentru inchiriere containere birou.

Va stam la dispozitie pe email sau la numarul de telefon afisat pe site pentru orice detalii privind serviciile deĀ  inchiriere containere, personalul nostru este pregatit sa va ofere toate informatiile necesare pentru alegerea solutiei optime si identificarea tipului de container pentru fiecare aplicatie in parte.

Oferim servicii de inchiriere containere in orasele : Bucuresti, Brasov, Craiova, Galati, Constanta, Timisoara, Arad, Cluj, Targu Mures si orice alt oras din tara, pentru cotatii de transport si pret inchiriere containere va stam la dispozitie zilnic intre orele 08.00 si 18.00 .

Solicita pret inchiriere containere :

 

Verification

2 thoughts on “Inchiriere containere birou

 1. Attila Simon

  Buna ziua,
  As dori o oferta de pret de inchiriere pentru doua containere modulare interconectabile de dim. 6×2.5m in care sa putem monta un magazin alimentar. Perioada pentru care am dori inchirierea ar fi 29.06 – 30.09.2016. Locul de amplasare: com. Varsolt nr. 37, jud. Salaj.

  Reply
 2. Tatiana Pirvu

  Solicitam un container cu o structura solida si o izolatie apta sa asigure confortul termic indiferent de anotimp, cu scopul folosirii depozitarii pe tremen lung a obiectelor personale. Poate sa fie ceva ce se poate transformation in viitor in locuinta. Detinem teren proprietate personala in Buftea, Ilfov.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verificare spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.