containere-brasov-bucuresti

Inchirieri containere Brasov si Bucuresti

Inchirieri containere Brasov si Bucuresti

Avem pe stoc la inchiriere containere depozitare si containere depozitare, oferim in acest moment din stoc servicii de inchirieri containere in Brasov si Bucuresti. Containerele depozitare pentru inchiriere sunt containere maritime second hand in stare buna, cu structura intacta si sistem de inchidere care securizeaza containerul.

Containerele birou pentru inchiriere sunt containere noi sau second hand, izolate si cu instalatie electrica completa care pot asigura spatiile necesare pentru aplicatii de birou, dormitor, depozit sau vestiar, la cerere pot fi dotate cu grup sanitar sau aer conditionat.

Inchirieri containere Brasov si Bucuresti

Servicii de inchirieri containere in Bucuresti pentru depozitare si servicii de inchiriere containere in Brasov pentru birouri, firma noastra asigura transportul si manipularea modulelor comandate si pune la dispozitia dumneavoastra personal specializat pentru lucrarile de organizare de santier.

inchiriere-containere-brasov

inchiriere-containere-brasov

Inchrieri containere Brasov si Bucuresti pentru oraganizare de santier, asiguram logistica si necesarul de module pentru oranizarea de santier indiferent de complexitatea acestuia, avem pe stoc in permanenta containere pentru inchiriere, inclusiv cladiri din doua sau mai mutle containere.

In general, clientii nostri pentru serviciile de inchirieri containere sunt comapaniile de constructii, transportatorii, dealeri auto, parcuri industriale, snatierele in regie proprie sau chiar persoanele fizice.

Pentru detalii si informatii privind servciile de inchirieri containere Brasov si Bucuresti va asteptam cu cererile de oferta pentru inchiriere pe email office@inchiriere-containere.ro sau pentru detalii la numarul de telefon 0745-034-367, operatorii nostri va stau la dispozitie pentru orice detalii, cotatii de pret pentru inchiriere containere, cotatii de pret pentru transport sau stocurile de containere disponibile pentru inchiriere.

Oferim servicii de inchirieri containere in Brasov si Bucuresti dar si in orice regiune a tarii, avem clienti in Banat, Transilvania, Moldova si chiar containere livrate in Bulgaria, rapiditatea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra si profesionalismul echipei de inchirieri containere Brasov si Bucuresti sunt un plus in decizia de a ne alege ca parteneri.

 

3 thoughts on “Inchirieri containere Brasov si Bucuresti

 1. Mavrodin Mariana

  Societatea noastra FREON TRADING INTERNATIONAL dorestea sa achizitioneze sau sa inchirieze un container birou cu dimensiunile 2400/3000 in Bucuresti ,str. Brailita nr 28.va rugam sa ne lasati o oferta la adresa service@freonti.ro .Va multumim.

  Reply
 2. sergiu luchian

  Buna ziua. As dori inchirirea unui container dormitor pt o perioada de max 3 luni- incepand cu luna mai 2015-necesar pt 5 persoane. Doresc sa incep constructia unei case in zona Sanpetru-Bv si vreau sa vad oferta dvs. Cu multumiri-Sergiu Luchian

  Reply
 3. Miu Iulian

  Buna ziua
  Sunt interesat de inchirierea a unui container dublu si unul simplu pentru organizare de santier. Locatia Brasov – zona Tractorul, incepand cu data de miercuri 13.01.2015.
  Va rog sa imi trimiteti oferta dvs. pe adresa de mail.

  Multumesc.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verificare spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.