Inchiriere Mobilbox containere

Inchiriere containere Mobilbox

Servicii inchiriere containere Mobilbox

Inchiriere containere Mobilbox in Romania

    Inchirieri containere Mobilbox,alegeti orice tip de containere standard, multifunctionale sau echipate special conform nevoilor dumneavoastra si consultati lista partenerilor si a lucrarilor noastre de referinta si contactati unul dintre colegii nostri cu privire la cererea dumneavoastra pentru inchiriere containere.
    Vara este anotimpul caldurii si al festivalurilor, folosind containerele Mobilbox puteti construi cladiri unice care promoveaza imaginea companiei dumneavoastra si servesc scopurilor promotionale de moment pentru targuri si evenimente la care participati.
Inchiriere containere Mobilbox

Inchiriere containere Mobilbox

Va invitam sa apelati la serviciile noastre de inchiriere containere Mobilbox modulare cau containere depozitare profesionale de la Mobilbox Romania !

Daca aveti nevoie de un spatiu pentru depozitare, un birou sau o locuinta mobile si flexibila, care poate fi instalata repid si usor, alegeti containere Mobilbox.
Cui ne adresam si cui recomandam servicii inchiriere containere Mobilbox  ?

 • Acelor care opteaza pentru un birou sau o locuinta mobile.
 • Acelor care doresc un montaj rapid si usor.
 • Celor care doresc o cladire modulara pe un nivel sau mai multe etaje.
 • Acelora care au probleme in obtinerea autorizatiei de constructie si au nevoie de un spatiu rapid.

De ce sa apelati la Mobilbox pentru inchirierea unui container depozitare sau a unor containere locuibile ?

 • Cotatii rapide de pret si transport containere.
 • Adaptari containere conform cerintelor clientilor
 • Schite containere individualizate in functie de proiectul clientului.

Compania Mobilbox activeaza in domeniul vanzarie containere si inchiriere containere cu dimensiuni standard si individualizate.

Firma Mobilbox activeaza din 1997, cu o flota de mii de unitati containere si o larga retea de terminale si depozite pentru containere.

Beneficiind de suportul partenerilor nostri, si o gama de produse actualizate, de parcul de containere largit, clientii nostrii pot alege solutiile din containere care se potrivesc cel mai bine nevoilor, pornind de la simple containere de depozitare sau cladiri tehnologizate de birouri din containere.
Containerele si producele firmei:

 • Containere birou standard, containere de locuit, containere vestiar, cabine de paza, containere depozitare si containere pentru transport.
 • Containere speciale: multifunctionale, containere frigorifice si containere sanitare.


Servicii inchiriere containere Mobilbox :

 • inchiriere containere Mobilbox tip birou si containere depozitare.
 • vanzari containere.
 • vanzare containere cu plata in rate.
 • consultanta proiecte containere.
 • proiectare containere
 • instalare containere (manipulari containere, asamblare containere).
 • transport containere.
 • intretinere containere.
 • solutii personalizate.
 • vanzari piese de schimb pentru containere.
 • vanzari sigilii containere .
Containere-Mobilbox

Containere Mobilbox

Containere Mobilbox

 

Containere Mobilbox Romania

Containere Mobilbox : societatea Mobilbox are ca principal domeniu de activitate vanzarea si inchirierea containerelor noi si second-hand, containere cu dimensiuni conforme standardului Iso si corespunzatoare cerintelor dumneavoastra.
De peste 17 ani  societatea noastra sta la dispozitia clientilor cu o flota importanta de containere atat de sine statator cat si prin intermediul distribuitorilor si reprezentatilor locali.Din parcul nostru de containere aflat in continua dezvoltare si schimbare, clientii nostri pot alege modulul care corespunde cel mai bine nevoilor lor, fie ca este vorba de un simplu container depozitare sau

Containere Mobilbox Romania

Containere Mobilbox Romania

de o constructie din containere birou supraetajate, prevazuta cu aparate de aer conditionat.
Alaturi de comercializarea containerelor asiguram si transportul acestora, montajul si intretinerea acestora pe durata exploatarii.
Putem asigura produsele si serviciile noastre, in totalitate, atat in tara cat si peste hotare prin implicarea filialelor noastre aflate in tarile din vecinatate si a partenerilor contractuali. Desfasuram activitatea corespunzator sistemului de directionare a calitatii ISO 9001:2000 si a politicii calitatii introduse in cadrul societatii noastre, acest fapt este certificat de catre firma de audit Det Norske Veritas .

Containere Mobilbox. Servicii oferite clientilor nostri :

– Montaj containere Mobilbox, transport containere si  manipulare cu macara ( camioane dotate cu macara ), montaj in toata tara.
– Constuctii de leasing si inchiriere avantajose pentru dumneavoastra.
– Asigurarea dotarilor conform cerintelor dumneavoastra : incalzire electrica, aparate de aer conditionat, echipamente pentru bucatarie, mobilier divers, scari interioare si exterioare, grilaj de protectie pentru ferestre si usi.
– Consiliere clienti pentru containere Mobilbox.
– Proiectare containere si cladiri din containere Mobilbox.
– Intretinere containere Mobilbox, reparatii si solutii tehnice.

Pentru conditii generale privind serviciile de  inchiriere containere Mobilbox va rugam sa acessati link-ul  Conditii generale pentru inchiriere containerelor  Mobilbox . Va stam la dispozitie telefonic pe numerele afisate pe site sau pe e-mail pentru cereri de oferta inchiriere containere sau orice alte detalii referitoare la serviciile oferite de societatea noastra si containere Mobilbox in Romania.
inchiriere-module

Inchiriere module locuibile pentru organizari de santier

Inchiriere module locuibile pentru organizari de santier

Containere si inchiriere module locuibile pentru organizari de santier va sunt oferite de compania noastra, asiguram stocurile necesare de containere si module locuibile pentru orice solicitare din partea dumneavoastra indiferent de cantitate solicitata si de complexitatea organizarii de santier.

inchiriere-module-locuibile

inchiriere-module-locuibile

Inchiriere module locuibile diverse dimensiuni :

 • module locuibile cu lungime de 6 metri.
 • module depozitare cu lungime de 20′.
 • module depozitare cu lungimea de 40′.

Modulele ofertate pentru inchiriere atat cele locuibile cat si cele pentru depozitare au avantajul mobilitatii, pot fi relocate intr-o alta organizare de santier chiar si incarcate, compania noastra se ocupa si de mutari containere.

Avem pe stoc urmatoarele containere si oferim servicii de inchiriere module locuibile astfel :

– containere birou destinate pentru spatii de birouri.

– containere dormitor destinate pentru spatii de dormit in organizarile de santier.

– containere vestiar au ca destinatie spatii tip vestiar.

– containere sala sedinta pentru sali de sedinta pe santier.

– containere sala de mese permit montarea meselor pentru servit masa.

– containere grup sanitar dotate cu dusuri si wc, lavoare si pisoare, boiler electric pentru apa calda menajera.

Solicita acum oferta pentru inchiriere module locuibile sau containere depozitare pentru organizari de santier, echipa noastra va sta la dispozitie pentru cotatii de pret inchiriere, pret transport containere si costuri de manipulare containere la incarcare si descarcare.

Inchiriere module locuibile, conditii de inchiriere :

– modulele se inchiriaza exclusiv persoanelor juridice cu sediul in Romania.

– pretul este negociabil in functie de cantitatea de containere inchiriate si de perioada de inchiriere.

– transportul si manipularile containerelor se vor executa obligatoriu de societatea noastra.

– containerele vor fi garantate prin iunstrumente bancare specifice si prin contractul de inchiriere .

Va stam la dispozitie zilnic pe adresa de e-mail office@inchiriere-containere.ro si la numarul de telefon 0723553684 pentru informatii privind serviciile de inchiriere module locuibile si containere pentru depozitare, servicii de transport si manipulare, asiguram la cerere personal specializat pentru descarcare.

containere-inchiriere

Containere

Containere pentru inchiriere

Containere locuibile destinate spatiilor pentru personal:

– containere birou destinate pentru spatii de lucru a personalului operativ din organizarile de santier sau in diferite puncte de lucru a companiei dumneavoastra.

– modul dormitor permite cazarea rapida a personalului, poate fi dotat cu paturi , eventula la cerere si cu grup sanitar.

– containere sala de sedinta pentru spatii rapide care permit organizarea de sedinte si intalniri pe santier sau la obiective indepartate de sediul firmei.

– container sala de mese cu destinatia precisa de a asigura spatiul pentru servirea mesei.

– module vestiar sunt acele containere astfel concepute pentru a asigura incaperile unde personalul se poate echipa.

containere grup sanitar cu diverse dotari, de la cele mai simple pana la dotari complexe, asigura facilitatile necesare la orice obiectiv.

containere

containere

Containere pentru depozitare marfuri si materiale :

– containere tip maritim pentru depozitare, module solide care permit depozitarea marfurilor si a materialelor in conditii de siguranta.

– container izolat pentru depozitare folosit acolo unde situatia impune o izolatie adecvata a spatiului pentru depozitare.

Toate aceste module se afla pe stocul companiei noastre si se regasesc in oferta pentru inchiriere, putem asigura orice cantitate de module in orice locatie din tara, asiguram relocarea la cererea dumneavoastra catre orice destinatie.

Modalitatea prin care puteti solicita servicii de inchiriere este simpla, asteptam pe e-mail office@inchiriere-containere.ro datele necesare unei ofertari corecte : cantitatea, perioada, tipul si locatia unde veti beneficia de aceste servicii, echipa noastra se va ocupa de analiza si transmiterea unei cotatii de pret avantajoasa din punct de vedere financiar pentru dumneavoastra.

Servicii de inchiriere containere in orasele : Brasov, Constanta, Arad, Timisoara, Cluj, Oradea, Iasi, Suceava, Targu Neamt, Sibiu, Galati, Bucuresti, Craiova, Petrosani, Miercurea Ciuc, Turda, Ploiesti, Satu Mare, Baia Mare si in orice alta locatie din Romania.

Pentru servicii de inchiriere containere ne puteti contacta si la numerele de telefon 0745034367 si 0723553684 unde va putem raspunde la eventualele solicitari complexe.

 

 

inchiriere-containere

Inchiriere containere vestiar

Inchiriere containere vestiar si containere grup sanitar

Servicii de inchiriere containere vestiar si containere grup sanitar prin Estpoint, avem disponibile si oferim module complexe pentru inchiriere, oferim urmatoarele tipuri de containere la inchiriere :

Inchiriere containere vestiare simple, sunt containere cu o singura incapere, prevazute cu usa si fereastra , aceste containere prezinta avantajul unei intimitati reonabile si nu ofera posibilitatea vizionarii interiorului de catre alte persoane.

Inchiriere containere vestiar si containere grup sanitar

Inchiriere Containere vestiar si inchiriere containere cu  grup sanitar :  containerele sanitare cu mai multe

inchiriere-containere-vestiar

inchiriere-containere-vestiar

compartimentaje prevazute cu obiecte sanitare, cum ar fi : cabina wc, cabina dus, pisoar,  lavoar si boiler pentru apa calda. Aceste tipuri de containere sunt destinate pentru obiectivele care au prevazut in functionare ” filtre sanitare ”  pentru personal : muncitorii sosesc la obiectiv, se dezechipeaza  in primul vestiar, intra la dus, apoi au acces la al doilea vestiar unde se pot echipa pentru activitate, acest traseu este parcurs in celalalt sens la terminarea programului.

Oferim posibilitatea inchirierii containerelor pe o perioada scurta de minim o luna si oferim deasemenea servicii de inchiriere containere pentru perioade lungi pana la trei ani, oferta de pret pentru inchiriere va fi prezentata in urma analizarii urmatoarelor criterii : ce tip de container se solicita pentru inchiriere, pentru ce perioada de timp se solicita inchirierea si ce cantitate de containere se contracteaza.

Inchirierea de containere vestiar si inchirierea containerelor cu grup sanitar se poate face atat pe e-mail cat si telefonic, pe site puteti identifica rapid un formular de comanda inchiriere containere sau formularul pentru solicitare de oferta,  care are campurile obligatorii formatate astfel incat sa puteti transmite usor datele necesare unei ofertari corecte.

Cotatia de pret pentru transport containere vestiar si transport containere grup sanitar va fi transmisa imediat ce cunoastem destinatia containerelor inchiriate, dorim sa va raspundem ferm si rapid astfel incat sa beneficiati de servicii de inchiriere containere vestiar si grup sanitar optimizate si profesioniste.

inchiriere-containere-maritime

Inchiriere containere maritime de depozitare

Inchiriere containere maritime pentru depozitare

Oferim servicii de inchiriere containere maritime pentru depozitare in orasul Constanta, avem la inchiriere containere de 20 picioare si containere de 40 picioare, second hand sau noi, putem asigura orice cantitate de containere pentru inchiriere indiferent de solicitarea dumneavoastra.

Inchiriere containere maritime pentru depozitare

Containerele maritime pentru depozitare sunt containere etanse, solide si care pot stoca marfuri si materiale cu greutati mari, containerele maritime prezinta avantaje clare fata de alte tipuri de module prin faptul ca pot suporta greutati de incarcare pana la 20 sau 30 tone, incarcatura poate fi manipulata cu stivuitorul la interiorul containerului si modulele pot fi ridicate cu macaraua si transportate pe camion spre o alta locatie chiar si incarcate.

inchiriere-containere-9

inchiriere-containere

Containerele maritime noi sunt folosite pentru depozitare atunci cand este necesar o igiena stricta a spatiului de depozitare, se doreste sa se cunoasca istoricul materialelor si produselor depozitate de-a lungul timpului in container pentru a se evita infestarea materialelor actuale, de exemplu nu se doreste riscul de a depozita materiale si produse farmaceutice in containere care in trecut au transportat produse chimice sau toxice. Containerele noi se folosesc la inchiriere atunci cand se doreste siguranta etanseitatii containerului si implicit anularea riscului de umiditate crescuta in container. In celalalte aplicatii se pot folosi cu succes containere maritime second hand care asigura spatii rapide pentru depozitare, securizate si mobile.

Pentru comanda sau solicitare cotatie de pret inchiriere containere maritime noi si containere maritime second hand va stam la dispozitie prin formularul de comanda, pe email sau telefonic, zilnic intre orele 08.30 si 18.00. Odata solicitata o cotatie de pret pentru inchiriere containere veti primi si cotatia de pret pentru transport containere pentru inchiriere, operatiunile de transport si manipulare vor fi executate de societatea noastra, contra cost, este o conditie obligatorie ca predarea si ridicarea containerelor aflate la inchiriere sa se faca de societatea noastra pentru a localiza exact coordonatele containerelor si a efectua predarea – primirea modulelor conform contractului de inchiriere containere.

container intermodal

Containere intermodale

Containere intermodale – prezentare

Containere intermodale (numite de asemenea containere, containere de transport, ISO containere, containere high-cube, box, cutie Conex), este un o cutie standard de otel reutilizabila, folosita pentru stocarea si circulatia In conditii de siguranta si eficienta  a materialelor si produselor Intr-un sistem global de transport containerizat de marfuri intermodal. ” Intermodal ” indica faptul ca recipientul poate fi mutat de la un mod de transport la altul (de la nava, la calea ferata, In camion), fara descarcarea si reIncarcarea continutuui recipientului. Lungimile containerelor, care au fiecare o marca unica de raportare ISO 6346, variaza de 8-56 picioare (2,438 la 17,069 m) si Inaltimi de 8 picioare (2,438 m) pâna la 9 metri 6 inci (2,896 m). Exista aproximativ 17 milioane containere intermodale in lume , de diferite tipuri pentru a se potrivi diferitelor Incarcaturi.

Containere intermodale la Estpoint

 Capacitatea containerelor

Agregatul este adesea exprimat In unitati echivalente pentru 20  picioare (TUE), respectiv o unitate de capacitate egala cu un standard de 20 ft x 8 ft (6,10 m x 2,44 m) (lungimea x latimea containerului    ).

Pentru transportul de marfa aerian este folosit dispozitivul alternativ si mai usor Iata. Metodele non-container de transport includ marfa vrac,  cisterne, autocisterne sau petroliere utilizate pentru lichide sau gaze

Containerul de transport standardizat din otel Isi are originile In anii 1950, atunci când operatorii de transport comercial si armata Statelor Unite au Inceput dezvoltarea de astfel de unitati  .  Ca si metoda de logistica  acesta a fost numit Container Express si a fost abreviat Conex. Ca abreviere a evoluat Intr-un cuvânt In lexiconul limba engleza americana.

Standardele ISO pentru containere au fost publicate Intre 1968 si 1970 de catre Organizatia Maritima Internationala. Aceste standarde permite Incarcarea mai consistenta, transportul, si descarcarea marfurilor In porturile din Intreaga lume, pentru a optimiza timpul si resursele .

Conventia internationala pentru securitatea containerelor este un regulament din 1972 de Organizatia Interguvernamentala Consultativa a Navigatiei Maritime cu privire la manipularea si transportul de containere. Fiecare container care calatoreste pe plan international este livrat cu o placa “CSC” .

Descriere

Un container tipic are usi montate la un capat , si este construit din otel ondulat pentru protectia impotriva intemperiilor .

containere-intermodale

containere-intermodale

Containerele au fost initial 8 picioare ( 2,44 m ) latime de 8 picioare ( 2,44 m ) de mare , precum si unei nominale de 20 de picioare ( 6,1 m ) sau 40 de picioare ( 12,19 m ) lungime . Acestea ar putea fi stivuite  prin suprapunere pâna la sapte etaje . La fiecare din cele opt colturi sunt deschideri pentru fixare Twistlock .

Au fost introduse modele mai Inalte, inclusiv ” hi – cub ” sau ” unitati de mare – cub ” de la  2,896 m  la  3,2 m  .

Containerele “Pallet late ” sunt de aproximativ 5 cm , mai mari decât de containerele standard pentru a gazdui Euro – paleti , si sunt utilizate frecvent  In Europa . Aceste containere au o latime interna de 2,440 mm  pentru o Incarcare usoara a doi  paleti de 1,20m.

Tipuri

Variatiuni pe  tipul de container standard exista pentru a fi utilizate cu diferite marfuri, inclusiv unitati container frigorific pentru marfuri perisabile, rezervoare Intr-un cadru pentru lichide In vrac, unitati de top deschise pentru Incarcare de top si versiuni pliabile: containere pentru transport carbune containerizat, si “bin-garnituri” (recipiente speciale pentru transport rutier / feroviar eficient, transport de gunoi de la orase pentru reciclare si gropi de gunoi), sunt utilizate In Europa.

Tipuri de containere :
pliabile ISO
Flushfolding containere plat-suport pentru produse semi-finite grele si voluminoase, de marfa
Butelii de gaz
Generatoare de curent
Containere palletwide  compatibilile cu europaleti
Containere de transport izolat
Containere frigorifice pentru marfuri perisabile
Containere-rezervor pentru lichide in vrac si marfuri periculoase
Recipiente ventilate pentru produsele ecologice care necesita ventilatie
Garmentainers pentru articole de imbracaminte de transport maritim pe umerase .

Asigurarea securitatii

Containerele intermodale pot fi tinta de spargeri si furt atunci cand sunt lasate nesupravegheate, deoarece acestea contin adesea echipamente si inventare valoroase. In aceste cazuri, un sistem de securitate constând dintr-un detector de miscare si panou pot declansa o sirena, stroboscop, sau lumina pentru a descuraja intrusii. Multe panouri ofera comunicare fara fir, astfel ca firmele de paza sau politia pot fi avertizati In cazul In care se declanseaza o alarma.

Detectoarele de miscare traditionale poate fi problematice, deoarece acestea sunt blocate de catre echipamentul In mod constant In miscare In interiorul containerului.  Multe spargeri apar  taind un perete al containerului, astfel Incât senzorul blocat devine inutil. Tomografic detectoarele de miscare functioneaza bine In containere intermodale, deoarece acestea nu au nevoie de o linie de vedere pentru a detecta miscare. Intreagul container este acoperit de o plasa senzor care nu este blocat de echipamente sau de inventar.

 

Manipulare si transport

Containerele pot fi transportate cu nave container, camion semiremorca,   trenuri de marfa, ca parte a unei singure calatorii fara despachetare si transferate la terminalele de containere. Unitatile pot fi asigurate In timpul manipularii si In tranzit prin punctele “Twistlock”, situate la fiecare colt al containerului. Fiecare container are un cod BIC unic vopsit la exterior pentru identificare si urmarire, si este capabil de a transporta pâna la 20-25 tone.

containere

Utilitatea servicii de inchiriere containere

Utilitatea serviciilor de inchiriere containere maritime

In multe industrii se folosesc servicii de inchiriere containere maritime pentru depozitare , inchiriere containere speciale pentru depozitare, este important ca elementele sa fie usor de transportat si depozitat in mod eficient . Din industria de petrol si minerit pana la afacerile in domeniul agricol, este de multe ori necesarsa fie mutate cantitati mari de elemente depozitate , din dicerse cauze cum ar fi schimbarile sezoniere sau permanente . Cu toate acestea , cele mai multe soluții de stocare nu sunt foarte portabile , situatie care necesita  ca managerii santierelor sa fie obligati sa creeze spatii de depozitare semi – permanente la numeroase locații .

Containere maritime sunt foarte utile pentru stocarea unei  mari varietati de produse .  Containerele au fost inițial folosite pentru transportul trans – ocean , insa acestea sunt concepute pentru a se potrivi la remorci tradiționale si echipamente de transport . Containere de depozitare poate fi livrat , mutate , sau relocate chiar si locurile cele mai indepartate, cu usurința .

Utilitatea serviciilor de inchiriere containere maritime

Caracteristici containere maritime la inchiriere
Containere maritime  sunt de asa natura  inact pot fi asezate in orice mediu , in aer liber , si ofera conditii pe care alte metode de stocare nu le au . De exemplu :
■ Tot ce trebuie este sa le asezi de nivelul solului .
■ Vantul si lumina soarelui nu ating elementele depozitate in containere (  sunt ideale pentru depozitarea marfurilor uscate ) .
■ Sunt etanse fata de  apa .
■ Sunt extrem de durabile .
■ Pot fi echipate cu control al climei in cazul in care elementele depozitate sunt sensibile la caldura sau frig extrem .

inchiriere-containere-7

inchiriere containere

Beneficiile utilizarii serviciilor de inchiriere containere maritime
In afara de a fi mobil , containerul maritim  este  destul de usor de manevrat ( in timp ce asigura protejarea materialelor depozitate in el impotriva potențialii intrusi ) . Daca mutați frecvent echipamente de mari dimensiuni in si afara din containerul de depozitare , de exemplu , puteți adauga o mare usa roll-up pentru a face accesul mai usor .

Mutarea containerelor maritime de la o locație la alta este de multe ori facila atat pentru bugetul dumneavoastra si mediul inconjurator. In plus , recipientele din otel pot fi reciclate pentru mai multe utilizari noi  si sunt o soluție de stocare eco -friendly .

In cele din urma , utilizarea si inchirierea containerelor maritime pentru stocarea materialelor dumnravoastra  va  poate ajuta  sa mențineti  afacerea dumneavoastra organizata . Daca aveți mereu inventarul a ceea ce depozitati in containerele maritime, va va lua foarte putin timp pentru a va organiza afacerea intr-o noua locatie. Pentru inchiriere containere maritime va rugam sa ne contactati.

pret-inchiriere-containere

Pret inchiriere containere

Pret inchiriere containere

Avem tot mai multe solicitari pentru afisari pret inchiriere containere pe site de aceea venim ca raspuns cu precizarea ca pretul de inchiriere al containerelor birou si containerelor depozitare depinde de starea containerelor si dotarile acestora de aceea nu putem stabili preturi fixe pentru toata flota de inchirieri containere.

Pretul de inchiriere pentru containerele birou se incadreaza in intervalul 3,5 euro plus tva pe zi de inchiriere si poate ajunge la 6,0 euro plus tva pe zi in functie de dimensiunea containerelor, starea acestora si dotarile aferente.

Pret inchiriere containere depozitare, tip maritim este cuprins intre 3,7 euro pe zi si poate ajunge la 5,0 euro pe ziua de inchiriere, preturi la care sa adauga tva, aceste preturi sunt stabilite in functie de starea de uzura a containerului si dimensiunea acestuia.

Pret inchiriere containere

Pentru a obtine o cotatie exacta de pret inchiriere containere va rugam sa ne transmiteti tipul de container dorit, cantitatea de module si locatia de destinatie pentru inchiriere, pretul poate fi negociat si in functie de perioada pentru care se semneaza contractul.

In  general transportul containerelor la inchiriere si retur in depozit se face de compania noastra pentru a identifica locatia in care containerul va fi pozitionat, transporturile de containere vor fi insotite de macara pentru manipularea acestora la destinatie.

containere-pret-inchiriere

containere-pret-inchiriere

Containerele locuibile aflate pe stoc pentru inchiriere nu pot fi modificate cu compartimentaje suplimentare, in general containerele sunt ofertate si livrate in starea lor initiala de folosinta. Putem asigura containere birou cu aer conditionat sau inchiriere containere birou cu grup sanitar inclus.

Va asteptam cu interes pe email office@inchiriere-containere.ro cererile de oferta privind serviciile de inchiriere containere si vom transmite cat mai rapid catre dumneavoastra oferta de pret inchiriere containere, in cel mai scurt timp vom calcula si costurile de transport si manipulare aferente astfel incat sa aveti toate detaliile necesare pentru a lua cea mai buna decizie pentru afacerea dumneavoastra.

inchiriere-cumparare-containere (2)

Sa inchiriez sau sa cumpar un container ?

Sa inchiriez sau sa cumpar un container maritim ?

Sa inchiriez sau sa cumpar un container ? www.inchiriere-containere.ro  este cel mai bun loc pentru a gasi si de a obtine oferte  pentru inchirieri containere maritime . Avem o retea mare de locatii pentru  containere, astfel incat, indiferent unde aveti nevoie pentru a inchiria un container maritim, avem solutii locale la preturi accesibile.

Sa inchiriez sau sa cumpar un container maritim ?

Daca nu ati inchiriat un container maritim  pana acum, va puneti probabil o serie de intrebari. Aici sunt unele dintre cele mai frecvente intrebari puse de clientii care doresc sa inchirieze containere  maritime:

Care este costul de închiriere?

Inchirierea unui  container maritim, este  aproximativ  100 –  120 euro pentru  un container standard de 6 metri  si aproximativ 150 – 200 euro pentru  inchirierea unui container standard de 12 metri  . Cel mai bun mod de a va asigura ca obtineti cea mai mica rata de inchiriere este de a compara preturile de la cateva companii.

inchiriere-cumparare-containere

inchiriere-cumparare-containere

Poate containerul maritim  sa stea nesupravegheat?

Da, containerele maritime sunt construite pentru a fi pastrate afara si sunt extrem de sigure. Daca  depozitati lucruri de valoare, asigurati-va ca containerul maritim are un sistem de blocare avansat .

Care este perioada  de facturare ?

Acest lucru depinde de compania pe care o alegeti dar , in general , facturarea se face la 30 de zile .

 
Ar trebui sa cumparati sau sa inchiriati un container maritim ?

Aceasta este, probabil, cea mai frecventa intrebare a clientilor. In esenta, aceasta se reduce la doua lucruri, cat de mult aveti de gand sa utilizati containerul, si daca va puteti permite sa cumparati un container maritim nou sau folosit chiar acum. Daca aveti de gand sa inchiriati un container maritim pentru mai mult de un an, atunci ar trebui sa  aveti in vedere cumpararea unui container nou sau second hand . Cu toate acestea , pretul unui container nou  de 6 metri poate fi mai mult de 2.500 de euro iar pretul unui container second hand de 6 metri poate fi intre 1.300-1.500 euro . Sa inchiriez sau sa cumpar un container ? …. Decizia va apartine .