inchiriere-containere-maritime

Inchiriere containere maritime de depozitare

Inchiriere containere maritime pentru depozitare

Oferim servicii de inchiriere containere maritime pentru depozitare in orasul Constanta, avem la inchiriere containere de 20 picioare si containere de 40 picioare, second hand sau noi, putem asigura orice cantitate de containere pentru inchiriere indiferent de solicitarea dumneavoastra.

Inchiriere containere maritime pentru depozitare

Containerele maritime pentru depozitare sunt containere etanse, solide si care pot stoca marfuri si materiale cu greutati mari, containerele maritime prezinta avantaje clare fata de alte tipuri de module prin faptul ca pot suporta greutati de incarcare pana la 20 sau 30 tone, incarcatura poate fi manipulata cu stivuitorul la interiorul containerului si modulele pot fi ridicate cu macaraua si transportate pe camion spre o alta locatie chiar si incarcate.

inchiriere-containere-9

inchiriere-containere

Containerele maritime noi sunt folosite pentru depozitare atunci cand este necesar o igiena stricta a spatiului de depozitare, se doreste sa se cunoasca istoricul materialelor si produselor depozitate de-a lungul timpului in container pentru a se evita infestarea materialelor actuale, de exemplu nu se doreste riscul de a depozita materiale si produse farmaceutice in containere care in trecut au transportat produse chimice sau toxice. Containerele noi se folosesc la inchiriere atunci cand se doreste siguranta etanseitatii containerului si implicit anularea riscului de umiditate crescuta in container. In celalalte aplicatii se pot folosi cu succes containere maritime second hand care asigura spatii rapide pentru depozitare, securizate si mobile.

Pentru comanda sau solicitare cotatie de pret inchiriere containere maritime noi si containere maritime second hand va stam la dispozitie prin formularul de comanda, pe email sau telefonic, zilnic intre orele 08.30 si 18.00. Odata solicitata o cotatie de pret pentru inchiriere containere veti primi si cotatia de pret pentru transport containere pentru inchiriere, operatiunile de transport si manipulare vor fi executate de societatea noastra, contra cost, este o conditie obligatorie ca predarea si ridicarea containerelor aflate la inchiriere sa se faca de societatea noastra pentru a localiza exact coordonatele containerelor si a efectua predarea – primirea modulelor conform contractului de inchiriere containere.

1 thought on “Inchiriere containere maritime de depozitare

 1. Cristian ILONA

  buna ziua ,

  NUmele meu este Cristian Ilona , va contactez din partea Aramis INVEST Baia Mare .

  Suntem interesati in a inchiria pe termen lung 4-6 containere .

  va rog sa ne trimiteti oferta de pret !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verificare spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.