inchiriere-containere-santier

Inchiriere containere santier

Inchiriere containere santier

Oferte inchiriere containere santier

Cunoscute sub titulatura de containere santier, solicitarile pentru servicii de inchiriere containere santier se refera la inchiriere containere birou si inchiriere containere depozitare, acest termen de container santier provine din utilizarea initiala a containerelor locuibile si a celor pentru depozitare in aplicatiile de santier si pentru organizarile de santier. Cu mult timp inainte termenul de continer era folosit sub titulatura de baraca de santier, evolutia mterialelor si a conceptiei structurii au dus la aparitia containerelor specializate si structurarea acestora in mai multe tipuri, de regula dupa tipul de spatiu oferit : containere birou, containere domitor, containere grup sanitar, containere depozitare.

Oferim servicii de inchiriere containere santier, comapnia noastra activeaza de peste cinci ani in acest domeniu, ne-am perfectionat in permanenta serviciile de inchiriere containere oferite si am diversificat gama de containere aflate in stocul de inchiriere.

Inchiriere containere santier oferite clientilor nostri : inchiriere containere birou, inchiriere containere santier tip dormitor, inchiriere containere sala de mese, inchiriere containere santier pentru depozitare si inchiriere cladiri din containere. Oferim servicii de transport pentru containerele inchiriate cu camioane specializate si personal autorizat, utilajele nostre pentru manipulare containere sunt autorizate Iscir si pot opera in orice santier indiferent de nivelul de securitate si protectie al muncii impus.

Daca aveti nevoie sa inchiriati un container santier indiferent de tip, va asteptam sa ne comunicati prin email office@inchiriere-containere.ro solicitarile dumneavoastra, vom analiza impreuna solutia optima pentru aplicatia solicitata si vom oferta conform proiectului. Pentru detalii inchiriere containere santier va stam la dispozitie si pe numarul de telefon 0728.871.850 .

inchiriere-containere-santier-2

inchiriere-containere-santier-2

Pentru a oferta solutia optima de containere avem nevoie de urmatoarele informatii transmise pe e-mail : cantiatea de containere pentru inchiriere solicitata, locatia, tipul de module solicitate sau destinatia acestora, perioada pentru care se solicita serviciile de inchiriere containere santier, odata transmise aceste informatii echipa nostra va poate oferta in cel mai scurt timp si va asigura toate serviciile necesare pentru optimizarea costurilor si rapiditatea livrarii.

[vfb id='1']

9 thoughts on “Inchiriere containere santier

 1. Marinela Iordan

  Pentru un santier in regie proprie am nevoie sa inchiriez containere santier : un dormitor si in grup sanitar mic. Va rog sa-mi comunicati oferta dumneavoastra de inchiriere containere santier si pret inchiriere containere.

  Reply
 2. Cudalbu Eugen

  Buna ziua ,
  Ma intereseaza un pret pentru inchirierea unui container tip santier ,pentru localitatea Constanta deasemeni ma intereseaza daca asigurati transportul la locatie.Va multumesc

  Reply
 3. dan

  buna seara, un pret pentru container tip dormitor, sau cel putin o canapea, ma intereseaza sa fie amplasat langa un cort de nunta pentru o noapte, multumesc

  Reply
 4. Florin Manoloiu

  Pentru un santier in regie proprie am nevoie sa inchiriez un container santier : un dormitor si un grup sanitar mic. Va rog sa-mi comunicati oferta dumneavoastra.

  Reply
 5. Iuliana

  Doresc sa inchiriez si eu un container pentru depozitare pentru santier!Doresc sa depozitez in el materiale de constructii (ex.fier beton,ciment,plasa …).
  Daca se poate,puteti sa imi dati o oferta de pret pentru inchiriere:
  1 container de depozitare (mai uzat)?
  sau:
  1 container dormitor+ grup sanitar- pentru 1 luna de zile?
  Va multumesc

  Reply
 6. andrei corina

  Pentru un santier in regie proprie am nevoie sa inchiriez containere santier : un dormitor si in grup sanitar mic. Va rog sa-mi comunicati oferta dumneavoastra de inchiriere containere santier si pret inchiriere containere.

  Reply
 7. Alex

  Buna ziua, pt santier in regie proprie, am nevoie spre inchiriere, un cont pt aprox 3-4luni dormitor plus eventual grup sanitar. Loc Constanta, Mamaia Nord.astept o oferta de pret. Multumesc.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verificare spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.