containere-inchiriere

Containere

Containere pentru inchiriere

Containere locuibile destinate spatiilor pentru personal:

– containere birou destinate pentru spatii de lucru a personalului operativ din organizarile de santier sau in diferite puncte de lucru a companiei dumneavoastra.

– modul dormitor permite cazarea rapida a personalului, poate fi dotat cu paturi , eventula la cerere si cu grup sanitar.

– containere sala de sedinta pentru spatii rapide care permit organizarea de sedinte si intalniri pe santier sau la obiective indepartate de sediul firmei.

– container sala de mese cu destinatia precisa de a asigura spatiul pentru servirea mesei.

– module vestiar sunt acele containere astfel concepute pentru a asigura incaperile unde personalul se poate echipa.

containere grup sanitar cu diverse dotari, de la cele mai simple pana la dotari complexe, asigura facilitatile necesare la orice obiectiv.

containere

containere

Containere pentru depozitare marfuri si materiale :

– containere tip maritim pentru depozitare, module solide care permit depozitarea marfurilor si a materialelor in conditii de siguranta.

– container izolat pentru depozitare folosit acolo unde situatia impune o izolatie adecvata a spatiului pentru depozitare.

Toate aceste module se afla pe stocul companiei noastre si se regasesc in oferta pentru inchiriere, putem asigura orice cantitate de module in orice locatie din tara, asiguram relocarea la cererea dumneavoastra catre orice destinatie.

Modalitatea prin care puteti solicita servicii de inchiriere este simpla, asteptam pe e-mail office@inchiriere-containere.ro datele necesare unei ofertari corecte : cantitatea, perioada, tipul si locatia unde veti beneficia de aceste servicii, echipa noastra se va ocupa de analiza si transmiterea unei cotatii de pret avantajoasa din punct de vedere financiar pentru dumneavoastra.

Servicii de inchiriere containere in orasele : Brasov, Constanta, Arad, Timisoara, Cluj, Oradea, Iasi, Suceava, Targu Neamt, Sibiu, Galati, Bucuresti, Craiova, Petrosani, Miercurea Ciuc, Turda, Ploiesti, Satu Mare, Baia Mare si in orice alta locatie din Romania.

Pentru servicii de inchiriere containere ne puteti contacta si la numerele de telefon 0728871850 unde va putem raspunde la eventualele solicitari complexe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verificare spam * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.